You, the petitioner

Nederlandse boycot van de Winterspelen

12 signatures

Een Nederlandse boycot voor de Olympische Winterspelen in Beijing wegens de Oeigoerse genocide die in China plaatsvindt. Met andere woorden: onze sporters niet sturen naar de Olympische Winterspelen in Beijing.

Petition

We

Nederlanders die de Oeigoerse genocide in China afkeuren

 

observe

dat met het sturen van Nederlandse sporters naar de Olympische Winterspelen in Beijing het Nederlandse volk haar integriteit en rol als voorvechter van mensenrechten verliest. Wanneer Nederlandse sporters op het sportfeestje van Xi Jinping de Nederlandse vlag wapperen, geeft het Nederlandse volk legitimiteit aan de Oeigoerse genocide.

 

and request

het NOC*NSF, de Nederlandse regering, de betrokken minister en de Tweede Kamer geen Nederlandse sporters, die Nederland vertegenwoordigen, te sturen naar de Olympische Winterspelen in Beijing China.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
sportfederatie 
Petition desk:
Lead petitioner:
Actiegroep Oeigoeren 
Organisation:
Actiegroep Oeigoeren 

History

Signatures